2022-06-16 96 浏览
食過不少古早味蛋糕舖頭, 從未試過遇到一間如此趕客。 我打電話查詢想訂香蕉味古早味蛋糕時, 老闆話香蕉味要做一星期預訂 因為要特別買香蕉整蛋糕, 我聽後提早 一星期預訂香蕉合桃奶醬古早味蛋糕, 更自發再到舖頭提早付款, 但今日竟發然這店今日推出同樣口味特惠還平$5 , 我向老闆追問原因後, 這店老闆竟然說預訂就是要付正價, 更反駁說難道我今天做特價70 便要告訴你嗎, 最後不情願地退回$5 。 從來都是預定的比即日買平,無聽過調返轉來說的道理, 你係老闆你喜歡平賣 賤賣貨品無問題 ,不用用惡態度對有心捧場嘅客人, 退不退回五蚊其實小問題, 今時今日香港有啲咁嘅舖頭咁嘅態度祝你好運。 最後其實食落都唔係咁重香蕉味啫。

2022-06-16
外卖自取