2019-03-24 701 浏览
平时打边炉唔系麻辣就沙嗲汤底,多数都系味精水沟出黎既汤底😂系openrice见到呢间有椰子鸡汤底就心郁郁想试下🤤酱料系任你自己配搭😛得两个人既关系,只系叫左半只鸡份量既椰子鸡锅,一黎到呆左😮劲足料🤤🤤🤤老细仲教我地先饮汤🥘,后食鸡🐔,最后再食火锅料椰香浓郁既鸡汤😛我地饮左三碗汤先食鸡🤣鸡件非常滑嫩,有几件摆到临尾先食但都好滑,唔会好鞋口,正😛叫左份细既安格斯雪花肥牛🐮充满浓浓牛肉味,仲比一般既手切肥牛较厚身,口感较佳,最尾忍唔住encore多一份🤣早知一开头叫份大碟啦🤣仲有爽滑弹牙墨鱼滑🦑爽口弹牙又新鲜😛下次要试佢个推介:黑松露手打墨鱼滑🤩呢到竟然有得食竹笙🤤出面好多舖头都冇得食😭😭即刻叫返份黎食,竹笙索哂d浓郁既鸡汤😛好岩打边炉食仲有我至爱既莴苣🤤又系出面比较难食到既蔬菜,呢到将佢切到一片片,好有口感😛食落又有淡淡莴苣味、好卜fresh!饮品叫左两杯水果茶,一黎到吓亲😂好大杯,仲有好多生果好足料,打完边炉饮呢杯甜甜地既水果茶好解溜😋总结:大满足!已经mark实下次要黎试埋佢既辣鸡煲😈

酱料系任你自己配搭😛

老细仲教我地先饮汤🥘,后食鸡🐔,最后再食火锅

呢到竟然有得食竹笙🤤
仲有我至爱既莴苣🤤