2023-11-06
好正既咖哩饭呀😀😀😀好耐无食过咖哩,朋友介绍我黎元朗合益路呢间天龙咖哩试下😆😆话平靓正!款式仲好多😎😎呢间餐厅好特别,有装修有设计,唔系普通茶记😎门口有一大块牌写住:「人生就像吃咖哩,偶尔辛辣一阵子,不会辛苦一辈子」,好有意思,我望住呢块牌都反思咗一阵🥹🥹真系有少少百感交集🥹我同朋友两个人叫咗两个饭、两客小食和两杯饮品,分别系葱爆葱油猪扒茄子煎太阳蛋饭、咖喱牛仔骨饭、特级花枝丸、芋头鱼肉饼、西洋菜蜜和冻柠乐。葱爆葱油猪扒茄子煎太阳蛋饭- 好好味呀☺️☺️猪扒松脆可口,配埋茄子同太阳蛋好丰富😍😍😍咖喱牛仔骨饭- 哗!牛仔骨大大件☺️☺️☺️呢度啲咖哩有少少巴东口味,唔同港式咖哩,好特别,我都几钟意😍😍😍😍特级花枝丸- 呢客花枝丸有四粒,好抵食,每粒都大大粒,配埋甜酸酱,好味到好想再encore 😝😝😝芋头鱼肉饼- 平时喺餐厅好少见呢道小食,难得见到,梗系要试下啦😎 正呀,煎到好脆,钟意食脆卜卜野食既朋友仔一定要试😎😎😎西洋菜蜜冻柠乐见到隔离枱食紧金牌咖喱牛魔王牛四喜饭,超级吸引😎😎😎我已经bookmark 定要再黎食呀😍😍😍😍天龙咖喱 (元朗)元朗合益路17-53号合益中心地下23号舖
款式仲好多😎😎
葱爆葱油猪扒茄子煎太阳蛋饭
咖喱牛仔骨饭
特级花枝丸
芋头鱼肉饼
西洋菜蜜
冻柠乐
天龙咖喱 (元朗)
元朗合益路17-53号合益中心地下23号舖