Pizza maru 想食好耐,平时成日见到大排长龙,难得今日黎海港城买圣诞礼物,见到呢间环境大仲要有靓靓海景,加上竟然唔使排队,即刻入黎食。呢到环境好大,仲可以一边睇海景一边睇K-pop😝. 圣诞出左个新manu, 个pizza望落好得意,好应节🎅🏻 见人食要卜开佢,拆礼物禁😝 好趣致,大大个,但我地2个人惊食唔哂所以无叫,一班人黎食岩哂👍🏻呢到炸鸡都有好多款式选择,我地叫左个特别既口味。鱼香青椒炸鸡- 呢道炸鸡即叫即炸, 上菜时热辣辣,外观色彩鲜艳,金黄炸鸡配上大量鳀鱼干同绿色青椒,令食欲大增。青椒口感清爽, 鱼干带点鲜香咸味, 再配上鲜嫩肉滑既炸鸡,同加埋蜂蜜酱,多重口感, 甜而不腻,可以一试👍🏻。Pizza 当然要试呢道大热既芝加哥薄饼,口味择左薯角炭烧鸡肉芝加哥薄饼,pizza 超级厚身,仲要*芝味*十足,配料方面有鸡肉,薯仔、番茄等等,配埋BBQ酱,劲好食。Pizza边仲加左蜜糖杏仁边,食落甜甜地,配埋芝心,劲邪恶呀!芒果热情果冻茶,食完禁多肥腻野,叫杯解渴解腻最岩👍🏻

呢到环境好大,仲可以一边睇海景一边睇K-pop😝.

芒果热情果冻茶,食完禁多肥腻野,叫杯解渴解腻最岩👍🏻