2019-03-04 979 浏览
星期六决定入屯门揾朋友,因为朋友搬咗入去,谂住帮佢搞个House Warming同埋见难得入到屯门,揾间coffee shop hea下先上网见呢头比较多coffee shop,而我一拣就拣中呢间啦因为我俾佢个”啡语”吸引左Life总要经历失恋,苦恋的时刻,执着或该放下!今次咁岩系第一次同Fat Boy嚟coffee shop呀,第一次同佢食all day breakfast 🍳 我哋嗌左一份all day 配埋两份咖啡☕️星期六嘅下午人少少,我哋差唔多包场好钟意all day breakfast 只碟,all day 材料有牛角包 🥐肠仔,烟三文鱼,炒蛋,薯角,沙律,蕃茄好少有薯角既all day👍👍可惜个炒蛋有啲hea🤭🤭🤭🤭至于杯Flat white有点失望呀,因为一啲咖啡味都冇喔杯cappuccino 都还可以!如果要我赞嘅地方就系呢度嘅感觉都几舒服,好适合倾计💕💕All day breakfast 🍳 💕💕Flat white💕💕Cappuccino
同埋见难得入到屯门,揾间coffee shop hea下先
因为我俾佢个”啡语”吸引左

💕💕All day breakfast 🍳