5天前
Poking 铜锣湾礼顿道125号地舖味道评分:☄️(必食之选)>☀️>🌤>⛅️>💨☄️Moo-moo Onsen Bowl |寿司饭 $108牛腱肉、蕃茄洋葱莎莎、新鲜芒果、温泉蛋、紫洋葱、芝麻配自制酱油原本以为健康野会冇味好清淡,个牛腱肉好入味好嫩,超惊喜,减脂期间都可以食好d😭菜茄洋葱莎莎,食落好fresh,另外加左青芒果🥭好甜❤️有生果食而且𩠌饭都好食~中意所有野捞埋一齐的感觉!☄️Salmon The Classic |糙米饭配沙律菜)$118三文鱼,牛油果,青瓜,葱花,柠檬,芝麻配自制酱油如果果排我需要减脂/食太多想食轻盈dd,依个系我最常食既配搭😚三文鱼好新鲜,牛油果唔会好硬,就咁食or捞饭食都ok! 糙米饭比寿司饭硬身少少,自家酱油配糙米饭都唔错㖞😳☄️芒果希腊乳酪特饮(+$38)☀️牛油果希腊乳酪特饮 (+$48)一半果肉泥,一半乳酪,相比起牛油果,芒果会浓味少少,但感觉牛油果嘅营养价值更高😂
铜锣湾礼顿道125号地舖
味道评分:☄️(必食之选)>☀️>🌤>⛅️>💨
三文鱼,牛油果,青瓜,葱花,柠檬,芝麻配自制酱油
☄️芒果希腊乳酪特饮(+$38)
☀️牛油果希腊乳酪特饮 (+$48)