2023-10-12 162 浏览
同朋友约咗试吓呢一间位于油麻地嘅居酒屋,位置好方便,喺地铁站🚇出口行10分钟就到~装修几靓,有啲置身系日本🎌嘅感觉😝😝用QR code落单 方便快捷😄首先前菜蟹籽沙律🥗青瓜丝爽脆 配上蟹柳 加上大量嘅爽口蟹子同沙律酱 清新又好食 😃免治鸡肉棒 🍗肉质都几厚实 配上酱汁都几好食😄芝士蟹肉玉子烧🍳呢个真系必叫!用上茄汁写上店舖名称 卖相又靓 玉子包住有流心芝士同蟹肉 食落去超级滑 蛋味十足 好食!🤩🧄蒜烧川式茄子劲大条 蒜粒加上辣椒铺满茄子 味道都有啲辣 钟意食辣🌶嘅唔好错过🍚香蒜和牛粒石锅饭最后叫咗啲饭食~ 石锅饭上面铺满左和牛粒 流心蛋黄 菇 同埋蒜粒 搅拌之后一齐食好正 热辣辣 仲有啲饭焦 ~ 😃🥂居酒屋梗系要叫饮品啦!我哋叫咗乌龙茶同埋梅酒梳打 够晒冰冻 一路食一路倾偈 开心嘅一个夜晚😋

首先前菜蟹籽沙律🥗

免治鸡肉棒 🍗