2023-07-15 128 浏览
【环境/服务】餐厅空间感大,楼底高,即使位置多,都吾会觉得有狭迫感。店员服务态度吾错,回应快,吾会hea你.【尖椒炒蛋】蛋炒得好松软好嫩滑,而尖椒既微微辣味同清脆口感,增加左炒蛋既层次感.【桂花酒酿丸子】集结左桂花既芳香同酒酿既醇厚,加上小丸子本身口感绵密细腻,甜甜的又带淡淡既桂花同酒酿香气,必食推介!.【高力豆沙】由于系即叫即制的,真系热辣辣上枱既。皮饼酥脆松脆,涨卜卜的,中间系豆沙馅,加上砂糖既粒粒口感,好邪恶.【排骨担担面】排骨同担担面系分开上,呢点值得赞下。面底质地弹牙有嚼劲,挂到浓郁既麻酱汁,又吾觉得腻,仲有吾少肉碎添。而排骨厚度岩岩好,炸得好香脆.【东北酸菜饺配刀削面】以酸菜为主,加上猪肉既鲜美,既有肉香又带酸菜香气,食落特别开胃.【ZERO】.【整体用餐感】2百几蚊就食到3款主菜,仲有甜品,性价比不错,而且东北菜系香港吾算多,食厌左西日式菜,想转下口味,呢到系个吾错既选择

【环境/服务】
【尖椒炒蛋】