2022-05-21
当你同一个中意食车仔面既人……成日都觉得男人既浪漫就系车仔面,男人成日都食出奇地呢间可以打卡之如又唔错,真系估佢唔到,我竟然可以差唔多食晒成碗面🍜识拣食车仔面一定系拣面底然后再拣配料,一如以往要试佢招牌菜。佢呢度出名嘅系猪手同牛腩,但当天太晏去到已经卖晒牛腩,唯有试吓佢嘅猪手。马来喇沙汤底同重庆麻辣汤底嘅车仔面我觉得好特别,同平时与别不同,所以我哋一人试咗一个味。喇沙有惊喜,平时食开嘅喇沙本身我麻麻哋,表示觉得有啲怪怪地嘅味,但朋友同我都表示佢个喇沙几好味唔错,冇咗平时𠮶啲苦涩味,反而有啲开胃。麻辣汤底出奇地似打边炉既麻辣汤底,佢配落去车仔面又几夹,令我有意欲食完一啖又一啖配料方面值得推介猪手同埋鲜虾云吞,猪手好入味而且食完唔会觉得好油腻。建议加佢嘅自家制火辣菜脯,味道几好唔错!个人认为食佢嘅车仔面配佢嘅特色茶可以清清胃,冇咁油腻整体嚟讲环境坐得舒服,食物质素都唔错,最紧要干净,仲做到有打卡位,如果平时落荃湾我会再食
成日都觉得男人既浪漫就系车仔面,男人成日都食
建议加佢嘅自家制火辣菜脯,味道几好唔错!
个人认为食佢嘅车仔面配佢嘅特色茶可以清清胃,冇咁油腻