2021-10-17 115 浏览
顺宁道同埋东沙岛街车房林立,行吓行吓竟然见到有一间新开嘅台式饮品,当然要试一试💁🏻‍♀️👅奶盖茉莉绿茶 奶盖份量都唔少,饮奶盖茶一定系打开个盖直接用口饮一啖先,咁先试到真功夫,一饮就知龙与凤💁🏻‍♀️饮落去奶盖系偏甜𠮶种,钟意杰身重芝士味既朋友就未必啱喇。呢间奶盖用鲜牛奶打,饮到底有啲沙粒既感觉。(本来我以为系奶粉打,但店主之后dm左话系芝士粒🧀‼️)不过不得不赞赏嘅系茶底非常重茉莉味,呢个有惊喜👍🏻茶舍直到10月31买饮品都有限时8折,大家可以去试吓,见呢间新开嘅小店系两位年轻人经营,好有礼貌好客气,期待你地慢慢成长🦁💪🏻‼️ps:出post后店主有亲自dm我对佢地奶盖既疑问,好亲切好nice👏🏻

👅奶盖茉莉绿茶

$26 (其他)