2020-02-29 28 浏览
最近成日叫外卖,唔敢出街食。今日终于决定约人出街食,黎呢度食Haweii Poke 系比较卫生既选择,顺便可以行下D2门口好阔,装修简单得黎舒服😌屏幕餐牌喺门口点餐处嘅隔离付款后自取,放食物既地方好干净我地2个人好大食,叫左3个饭😆⭐️香草蜜糖芥末大虾🍤改左个好靓既英文名White Dragon🐉大虾上既白色酱汁好杰,我地选择左糙米饭🍚做底,好多青瓜粒、蟹子同沙律酱,亦有车厘茄同菜。绝对系健康之选!一碗嘅份量唔算好多。大概系够一个女仔食。⭐️烟薰辣味三文鱼🍣对我黎讲三文鱼🍣系必点的,风味同日式嘅三文鱼刺身大大不同,呢碗就选咗用乌冬做底。三文鱼唔算系太辣,几新鲜的。配以细细的南瓜粒、紫菜同胡椒等等。配搭几特别大食既我哋中要叫多一碗儿童份量既餐⭐️慢煮鸡胸🐓呢碗细少少🤏果然系小朋友嘅份量大大粒慢煮鸡胸、紫菜同蟹子配海苔饭底。唔会太咸另外亦叫左2 支KAGOME果汁🧃赠送啫喱!整体来讲几丰富,虽然只系食左3碗饭,但材料好多元化,吸收到足够均衡既营养,而且味道不错👍🏻非常适合注重健康既人。不用加一,几抵食!

门口好阔,装修简单得黎舒服😌

屏幕餐牌喺门口点餐处嘅隔离

付款后自取,放食物既地方好干净

我地2个人好大食,叫左3个饭😆

⭐️香草蜜糖芥末大虾🍤
改左个好靓既英文名White Dragon🐉
一碗嘅份量唔算好多。大概系够一个女仔食。
White  Dragon

⭐️烟薰辣味三文鱼🍣

Atlantic  on   Fire

大食既我哋中要叫多一碗儿童份量既餐
⭐️慢煮鸡胸🐓
呢碗细少少🤏果然系小朋友嘅份量
大大粒慢煮鸡胸、紫菜同蟹子配海苔饭底。唔会太咸
Kid  Poke

另外亦叫左2 支KAGOME果汁🧃
赠送啫喱!

非常适合注重健康既人。
不用加一,几抵食!
2020-02-15
White  Dragon