2020-03-25
话说。。。睇完杜汶泽个喱so fb 之后既即晚。。就去到跑马地挑战一下佢既爆粗鸡亦同埋阿妈唔认得面。。。我想讲,个面系我人生之中食过最最最最辣既面。。。因为叫左第十级重点系我个Fd 叫,我食咗几啖面。。。无错!系几啖,我已经辣到跳舞。。。自问我都食得辣既。。。虽然未去到食开大辣既人,但一般黎讲都系食开中辣,佢依个阿妈面真系辣到阿妈都唔认得。。。我个fd重要食得晒。。。最后先知原来佢系第二个成功挑战食到同食得晒既人。。。。劲!!佢话个辣度就似谭仔个特辣加多五倍左右。。。你地食得辣既,不妨去挑战下😌😌爆粗鸡亦个辣度系两级。。但都好辣下。。。虽然我食到。,,但你预返个辣度就似谭仔大辣咁。。。其他既串烧都出色。。。虽然一般人可能会觉得系比较贵。。。但计返地段算系正常价。。。三个人都系食左九百蚊。。。食既野唔算多。。。但我够晒饱,应该系因为辣得济。。。个胃唔听话,搞到搞下搞下咁。。。p.s 烧鸡亦比较耐,预返半个钟左右。。。正常的,有睇喱so 就会明😇😇
就去到跑马地挑战一下佢既爆粗鸡亦同埋阿妈唔认得面。。。