Abbraccio

食物几好,环境舒服,服务态度非常好。醒目,又有心嘅餐厅同职员今日同朋友庆祝生日,其实都无乜期待,只系想二个人食餐好,食下个景,所以订位时系open rice拣生日、remark坐outdoor,就无要求其他。佢下午打黎同我confirm订位,佢话见到我拣生日,想问下寿星个名点串,想帮我mark定,系我会嗌嘅野食上面写名。去到嘅时候,每一位侍应都好好态度,每位都有笑容。负责我地张枱嘅侍应,好耐心咁介绍个餐牌,尤其系我地都拖左几耐决定唔到食咩嘅时候,佢一啲唔耐烦嘅语气都无。再黎,因为我怕我系电话讲得唔清楚我朋友个名,会写错,所以我趁朋友去左厕所嘅时候走去同佢地confirm。咁岩佢地想覆我嘅时候,我朋友返左黎,佢地即刻扮无野,等我朋友坐底左、背返住佢哋嘅时候做手势话俾我知已经确定好。虽然呢样系好微细嘅事,但讲真𠮶句,今时今日醒目同埋有心嘅餐厅同职员已经少之又少。都食完饭上甜品嘅时候,主厨同一班侍应特登出嚟同我朋友唱歌庆祝生日,我哋觉得佢地真系好有心,令到成个体验到非常好。所以好想特登留返个留言支持吓。
食物几好,环境舒服,服务态度非常好。
醒目,又有心嘅餐厅同职员

所以好想特登留返个留言支持吓。

2024-03-19
庆祝纪念