2023-11-03
新鲜流水虾放题 $348/位返工咁攰要慰劳下自己🥹 今日去虾虾烧疯狂食海鲜🤤 餐枱旁边有个大水缸,啲虾好生猛🦐 不过亲手夹就有啲唔忍心🙈 除咗流水虾任夹,仲有大量任食海鲜,有我最钟意嘅贝类,仲有原条鱼😍 鲍鱼同扇贝极之新鲜,蘸上大量蒜蓉牛油豉油好香口,重点系加埋粉丝,真系停唔到口!本身担心个炉火力细,烧海鲜好慢,成餐会唔饱肚同唔抵食🙈 但亲身体验过后,完全颠覆我预期,个炉火力够,疯狂食咗超多只鲍鱼,反而好惊间舖头会蚀钱🤣🤣除咗海鲜,仲有大量肉类同串烧款式,甜品亦都唔马虎,有两大个雪糕柜😻 最无敌嘅系可以整埋香蕉船!或者烤窝夫配雪糕,黎个冰火二重奏!多谢店员不厌其烦咁教左我咁多次剪鲍鱼,啲筷子又即时帮我拎新嘅,成个体验相当好!