2021-07-14 67 浏览
呢排要凑小朋友,好耐冇同老公撑枱脚,趁两个lunchtime都得闲,就喺公司附近食个靓晏啦。得一小时食饭都唔敢去太远,上OpenRice 揾到呢间餐厅,环境唔错咁,试吓先😁12:45 到仲未算多人,即刻有台,环境几好,仲有户外位,几舒服,不过3x度就不了,冬天嚟食再坐啦。午餐时候有set lunch / a la carte,价钱算抵食㖞。选择方面,一般嘅都有,几好。老公点咗lunch set - chicken ragout with fusilli。餐汤系南瓜汤,加左啲橄榄油,成件事好滑好creamy👍🏻小餐饱就辣辣地咁,好得意!而主菜份量适中,都几多鸡肉,仲多过啲粉😂抵食!鸡肉好juicy,而fusilli 好咬口,两样都唔会过淋,而且索哂啲蘑菇汁,正🤩我就食豪啲,叫咗1/2 free range chicken,一入口真系好难忘🥺个皮超!级!脆!而家唔会过熟,热辣辣咁,好正💯总结:煮鸡几有水准,冬天再嚟帮衬坐户外先😬

总结:煮鸡几有水准,冬天再嚟帮衬坐户外先😬
2021-07-12
午餐