2020-06-27 308 浏览
端午节,同朋友游完水,唔想在街食,又唔想自己煮,当然就是叫外卖啦。好耐无食过pizza hut, 朋友们都想食下,其中2个话唔算好肚饿,6大1细叫左一个三人大批套餐,朋友再用积分换左一个饭及小食。大致等左40分钟左右,都系我地预计时间内。食物保持到温度,这个是基本而重要的。大批叫左意式风情变芝心批,味道不错,如果芝士可以溶化一点就更好,不过以价钱来讲,算差不多了。蒜香意粉干左一啲,不过几香。葡汁鸡焗饭味道不错,鸡肉是仲有肉汁。个忌廉长通粉都唔错,小朋友钟意食。薯格好受大家欢迎,好快食晒,外卖都无淋到。我个人就最钟意鸡翼+肠仔,鸡翼肉质唔会淋,味道keep 到。至于汤我就无饮,朋友话淡左少少。6大1细,其中一个生日无计佢钱,围返每人俾$60,都算几抵。
外卖送餐