餐厅: 鮨文
资讯:

2016-01-23 1116 浏览
今日本身心情谂住食餐好d啦,点知食完心情更加恶劣。而点解会嚟呢度食,之前杂志介绍海胆热,话有海胆山。原来呢样野话只系杂志要求整出嚟,根本系无呢样野,都算。咁嘅价钱,未试过食一餐甘难食嘅日本料理,鱼生暗哑唔新鲜,d刺身虾变左黄黄地唔知摆左几耐,上台时加d豉油涂在虾面遮丑,我心谂我隔离都有碟豉油啦。最普通嘅三文鱼刺身寿司同我讲无都算,但食野嘅成程简直见到卫生非常恶劣,佢地用擦刀嘅白色布除擦刀之外,擦针板都okay la ,无乜野。但擦完针板之后求其洗一洗块布又走去印干刺身带子d水,真系眼都突埋。鳗鱼饭有骨又无汁,唉,师傅仔切下野玩下电话又唔洗手,咁始终无带手套加嘛,有个徒弟只手仲痴住块胶布tim。同埋如果要教徒弟可以背后教,我做食客唔想见到d咁嘅场景。我十分后悔嚟左呢度食野而都有样食物最好,就系果一片蜜瓜

而都有样食物最好,就系果一片蜜瓜

2016-01-22
  • OMAKASE