2024-12-01 141 浏览
🌕Hello我系Moon🌕 中环上环都有好多嘅餐厅今次就同朋友一齐嚟到上环呢一间米芝莲意大利菜,😍依间餐厅有室内同埋室外,🤩阳光普照嘅时候真系好适合嚟依度食饭,风和日丽嘅晏昼,🥰坐嘅时候都会有好舒服嘅感觉!😛坐低之后店员就会比一篮面包我哋,😌一边食住面包,😉一边等嘢食嘅感觉就唔会饿着个肚啦!😗前菜就嗌咗生牛肉他他,😏呢个生牛肉他他非常之鲜美,😳而且上边仲会有黑松露,🤭食嘅时候好香仲会好开胃添!😎主菜就嗌咗大虾意粉,😜非常浓郁嘅鲜虾酱汁,😗蕃茄酸酸甜甜,🤪再配上大虾嘅鲜甜真系好夹!😋意粉嘅软硬度做到意大利意粉嘅Al Dente,🤓所以食嘅时候有口感,挂上酱汁味道一流!🤩食意大利菜,😝又点可以少得甜品呢?Tiramisu就系依度嘅,必嗌甜品啦!😙酒香味同埋咖啡香味充斥住成个甜品,😌忌廉非常软滑,味道都令人满意!😍🌕最后Moon Moon好满意依间意大利菜,因为佢嘅环境好舒服,店员嘅服务态度都好好,菜式选择都好多,而且意大利料理都好正宗!🌕
🌕Hello我系Moon🌕