(非会员)
2005-08-16 5 浏览
陪完屋企人去覆诊,念住医埋肚先返去,结果就去左呢度饮下午茶,个时已经4:00,但知客既态度仍然十分友善,值得一赞!点知入到去,叫五样野,得两样系黎到,咁都算啦,系我地迟入座姐,但无啦啦又放碟珍珠鸡落黎,因为个阵我讲紧电话,我以为系老豆嗌既,点知佢又以为系我嗌,咁咪即刻同个啊姐讲番lor,佢话咩cup左印啦,又唔早讲,我心念我都明白cup左印又cancel佢系会好烦,但系你可唔可以好声好气少少呢,不过个阵因为太饿,都冇同佢嘈,而且仲照单全收,之后都冇咩野食再黎,有d可能卖晒所以冇,但系佢又冇直接同我地讲,反而大大声声咁系我身边同第二个侍应讲=_=仲记得呢间野岩岩开个阵都去过一次,个阵侍应既态度尚算良好,食物都ok我都知4:00呢个钟数去饮茶系好尴尬,如果佢系觉得我阻著佢落场既,系咪应该唔好开位比我呢,如果你老实同我讲,我一定明架wor,呢间野,环境就ok,但野食都无岩岩开个阵咁正,特别系萝卜丝so饼,不过算啦,我念我以后都唔会再去