2010-09-05
开学时份,有个朋友要飞去英国读书,由于呢位朋友太fd喇,所以我甘愿自告愤勇做搞手,但麻烦在朋友时日无多,得今日同下星期,但下星期各位朋友已经返去大学既hall道,边会咁好咁易约返出黎呢?沈日先约人,做搞手,又要快,又好活动,唉...所以主力都系去返--食!要食得体面,又要价钱系学生比得起,呢道真系非pizza hut莫属,除非去意粉屋啦,不过贵d,但食既野都系差唔多今次我地嗌个二人套餐,另加小食同田园风味pie墨西哥香辣肉酱烤卷- 卖相好,但食落皮厚,而且唔香唔脆,难切,但肉酱够香,唔太特别千层肉酱阔面- 虽然睇落唔靓,亦唔似千层阔面,似肉酱薯蓉,但都唔错,酸酸地,薯蓉够香,焗到有一点点边系脆,个面同薯蓉都有d似味渔港风情扭扭批- 一只肠仔扭扭,一只芝士扭扭,肠仔扭扭有d似mini肠仔包,芝士扭扭好香芝士味,虾够爽,如果唔系要留返件正在赶黎既朋友...我谂我一定食埋佢XD田园风味- 呢个系大既芝心批,酸酸甜甜,但竟然个批底系脆既!?第一次食到脆脆地既批底㖞!!忌廉泡芙- 入面既食雪糕黎,雪到硬晒,出面既皮又淋淋地,但保留口感,咬落去既感觉好正,相对地,个皮系暖,但实际上个皮应该系冻冻地
今次我地嗌个二人套餐,另加小食同田园风味pie
忌廉泡芙- 入面既食雪糕黎,雪到硬晒,出面既皮又淋淋地,但保留口感,咬落去既感觉好正,相对地,个皮系暖,但实际上个皮应该系冻冻地架㖞,食落系似外暖内冷,雪糕入口即溶
服务方面,只系唔系好加水同汽水,要嗌先黎.但几有礼貌