餐厅: 魚米 (V Walk)
资讯:

2022-09-14 354 浏览
一间餐厅可以满足哂成家人口味👍妈妈继续放假mood 罢煮🤭约埋婆婆出去食饭,我同婆婆又想食辣嘢但爸爸又想清清地同埋又要顾及天天感受行完商场发现最好嘅选择就系#鱼米 🤣🤣妈妈同婆婆就嗌咗个🔥麻辣烤鱼🥘(海鲈鱼)配米线海鲈鱼煎到脆卜卜再摆上麻辣汤底嘅烤锅上枱,汤底一边滚一边食慢慢渗入鱼肉同米线越食越过瘾。🤩爸爸同天天就可以share食🐟左口鱼鱼汤配白饭香煎左口鱼,鱼骨都煎酥脆可口,鱼身啖啖肉啱晒天天👦BB,仲有一大🍲碗鱼汤另上配一碟🍚白饭,两父子都够食👍另外嗌咗两碟小食墨鱼春卷同埋鱼片头两样都真材实料淡淡鱼肉👍当然唔少得叫埋天天最钟意嘅炸豆沙煎堆仔做甜品 🫶
一间餐厅可以满足哂成家人口味👍
行完商场发现最好嘅选择就系#鱼米 🤣🤣