2020-07-06 547 浏览
你冇睇错,呢度嘅三文治配搭就系咁疯狂,将不可能变成可能😌😌欧陆监狱铁板三文治 ($54)原来呢款加入🍲玫瑰芝士烩通心粉、🧆普罗旺斯炖肉丸、🥔脆薯饼、🥗水晶生菜、🍳㶶边流心蛋、🧀熔岩芝士嘅三文治系仿制欧陆嘅监狱餐🙆🏻‍♀️ 神奇地咁多九唔搭八嘅材料配埋一齐又几夹几好味㖞‼️ 尤其系通心粉,完全冇谂过可以夹落三文治度食🤣🤣🤣虾兵蟹将铁板三文治 ($62)呢款三文治加入🦀酥脆软壳蟹、🦞小龙虾沙律、大量紫椰菜丝、大量🥕醋渍红萝卜丝、他他酱~ 超足料啊,有大大只🦀软壳蟹,小龙虾沙律🦞亦都好惹味,配埋酸甜清爽嘅红萝卜丝食可以 balance 到肉类嘅油腻感~ 呢个配搭唔错☺️3日3夜自家手切薯条 (L) ($49)呢款薯条系连皮炸嘅,我几中意佢嘅厚度,外脆内软有薯香😆 不过单叫就唔系几抵食啦😂酥脆牛油果配芒果莎莎酱 ($28)一份有3块炸牛油果蓉,外脆内软,我好中意佢嘅芒果莎莎酱,酸甜开胃仲有果肉咬下,用嚟点薯条食都唔错☺️我呢个重口味人士比较中意欧陆监狱,而朋友就中意虾兵蟹将嘅清爽感,结论系两款都几好😝 但食完真系会好饱饱饱🤰🏻🤰🏻🤰🏻最好多啲人 share 试多啲口味~ 我下次要试吓佢嘅拉面叉烧铁板三
你冇睇错,呢度嘅三文治配搭就系咁疯狂,将不可能变成可能😌😌

欧陆监狱铁板三文治
欧陆监狱铁板三文治 ($54)

虾兵蟹将铁板三文治
虾兵蟹将铁板三文治 ($62)

3日3夜自家手切薯条 (L)
3日3夜自家手切薯条 (L) ($49)

酥脆牛油果配芒果莎莎酱
酥脆牛油果配芒果莎莎酱
酥脆牛油果配芒果莎莎酱 ($28)

我呢个重口味人士比较中意欧陆监狱,而朋友就中意虾兵蟹将嘅清爽感,结论系两款都几好😝 但食完真系会好饱饱饱🤰🏻🤰🏻🤰🏻最好多啲人 share 试多啲口味~ 我下次要试吓佢嘅拉面叉烧铁板三文治🍜🤗🤗
欧陆监狱铁板三文治
虾兵蟹将铁板三文治