2023-10-13 77 浏览
🌕Hello我系Moon🌕补充蛋白质有好多途径嘅,我就拣咗手撕鸡!😆其实做完运动真系要俾个自己补充一下体力,😍喺爱秩序湾公园跑完步,就喺太安楼附近揾吓嘢食,🤗顺便就系依间吕锦记手撕鸡专门店买咗手撕鸡同埋佢哋嘅水晶鸡!🥰依度嘅等候时间系会有少少长,😗因为佢哋嘅顾客好多,好多街坊捧场!😍我就拣咗川香手撕鸡同埋天府香辣水晶鸡!😌川香手撕鸡系无骨啖啖肉,😗每一丝鸡肉都充满川香嘅味道,😙非常惹味,而且佢香辣开胃,😜食嘅时候会有四川麻辣嘅风味!😎天府香辣水晶鸡真系要趁热食先得!☺️用锡纸包住,😛所以返到屋企嘅时候都可以保持温度,当然都可以保持鸡肉嘅肉汁!😋用手套虽然系粗暴咗少少,😏但系简单而粗暴嘅食法先可以识到依个鸡肉嘅原汁原味!🤓鸡肉非常之嫩滑,而且多汁!🥸鸡皮嘅部份都唔会好肥,鸡肉啖啖肉,🤩天府香辣开胃惹味,真系越食越上瘾!🥳🌕最后MoonMoon好满意依间手撕鸡专门店,因为佢哋嘅手撕鸡性价比好高,鸡肉都好嫩滑多汁而且满足,下次再食过!🌕
🌕Hello我系Moon🌕

外卖自取