2018-03-03 158 浏览
见呢间店十点开门,谂住一开门就去会少人排,点知都已经有好几个排紧,不过最大问题系唔够员工,收银既要帮手执餐,结果净系排队落单都半个钟💩然后等机响又半个钟,忍唔住走去催,发现我个饭团比人摆左系度封尘,差个咸豆花无人整,我问佢先叫人开始去整🤪一于睇埋食物质素,再决定𠮶个钟系值唔值得😪👁‍🗨 肉燥卤蛋饭团(6/10)💲32个饭团咁样比人摆系度半个钟唔热是常识吧🤷🏻‍♀️饭唔够黏身,包得唔够实,所以散散地😕馅有肉燥卤蛋,但系其实份量得好少,个味唔系太出,反而酸菜脯味更为突出,因为酸菜脯既份量大概系肉燥卤蛋既两倍🤔不过个人一向麻麻地酸菜脯既关系,会觉得饭团整体一般,唯一可以一赞既就系条油条都仲保持到酥脆👁‍🗨 咸豆花(7/10)💲32平时都系食甜既豆花多,咸豆花都真系第一次试😳料有酥脆油条、虾米、菜脯、葱花、紫菜、辣酱,味道主要系咸同辣,唔太食得辣既我食完都觉得嘴边阵阵麻痺🌶️但系呢个味其实几有味觉冲击,同埋呢种感觉又几过瘾,配埋暖笠笠既滑豆花,比起饭团好得多🙈🔛 整体评分(6.5/10)

👁‍🗨 肉燥卤蛋饭团(6/10)💲32

肉燥卤蛋饭团

👁‍🗨 咸豆花(7/10)💲32
咸豆花

🔛 整体评分(6.5/10)
咸豆花