2024-08-24
👍🏻 十合杂锦鱼生(拖罗,三文鱼腩,油甘鱼,八爪鱼,帆立贝、海胆,牡丹虾,深海池鱼,剑鱼腩,三文鱼子)杂锦鱼生超级鲜甜啊😍拖罗油脂感满满 三文鱼腩好肥美 油甘鱼清甜 鱼肉软嫩🐟八爪鱼有嚼劲 帆立贝厚用鲜甜味美 海胆香浓好creamy🎉牡丹虾爽脆 质感好好!深海池鱼味道同剑鱼腩肥美鲜味 三文鱼子粒粒饱满 卜卜卜卜嘅口感真系好正!呢款刺身拼盘好啱同朋友一齐share食❤️👍🏻 火炙左口鱼裙边寿司火炙左口鱼裙边寿司表面微焦 上枱时香味四溢 入口时山鱼油香爆发 质感有一丝一丝嘅感觉😊寿司饭调味都恰到好处👍🏻 烧银鳕鱼烧银鳕鱼外层焦脆 鱼肉肥美 充满油香 建议先食原味 然后再点少少沙律酱一齐食 鱼肉味道会更鲜美 而且钟意冇细骨🫶🏻🫶🏻👍🏻 炸三文鱼皮三文鱼皮金黄酥脆 会越食越上瘾嘅小食 而且炸得够干身 好适佐酒❤️
👍🏻 火炙左口鱼裙边寿司
👍🏻 烧银鳕鱼