2021-09-17 6734 浏览
呢排想食buffet,咁啱见kkday做左好多唔同既优惠,即刻睇下有咩选择先。将军澳九龙东皇冠酒店,咁平既,$400 dinner buffet🙂,仲可以加$35任饮啤酒汽水。虽然见open rice D评语一般,但真系好平,唔理啦😁,一于试下先😂😂。黎到见到地方真系唔系好大,海鲜区同寿司冷盘一齐,好细既区域,种类都唔多,得长脚蟹,同生蚝叫做吸引D😍😍。我自己都好钟意食长脚蟹,咁呢度𠮶D就唔算好粗,但又唔算好细,中规中矩,估唔到都好鲜甜😋😋😋,算几好。生蚝系即开既,有淡淡既海水味,但比较瘦,唔够饱满😅。寿司唔吸引,无食过,刺身选择得四款,三文鱼,吞拿鱼,希灵鱼,油甘鱼,质素一般。其他熟食都系唔多,但味道唔错,不过自己全晚主要都系食长脚蟹多,其他野都系食左好少就够,因为有得任饮,饮啤酒都巳经饱晒🤣🤣。总括咁既价钱,都知道食物唔会系好高质🙂,但又不止于太差,起码我净食蟹脚加啤酒任饮,都觉得好满足😉。

生蚝系即开既,有淡淡既海水味,但比较瘦,唔够饱满😅。

2021-09-06
用餐优惠