2024-07-27
今日同朋友聚会,朋友们带住两个BB,所以我哋决定拣一间比较家庭式,小朋友friendly的餐厅😉呢度有个超大地方俾小朋友玩,不过我哋𠮶啲仲系小BB🤣所以无享用到,希望下次有机会再嚟!♦️安格斯肉眼牛扒配烧肉汁 $328块扒佢系煎得有啲over,所以都有啲靭…唔系好对得住佢𠮶$328推‼️👍🏻西班牙风海鲜饭(3人份) $588佢呢个西班牙海鲜饭系好味㗎😋饭嘅调味同软硬程度啱啱好👍🏻饭上面嘅海鲜摆得好靓,而海鲜佢都不吝啬地俾咗好多,有青口、鱿鱼、大虾、扇贝等…呢个如果多人去,系值得嗌架😌♦️嫩炙瑞士鸡翼 $88鸡翼共6只,大小适中,不过呢道小食…撇开佢前面「嫩炙」两个字唔理,我哋完全食唔到瑞士汁味🤣哈哈!你真系要完全唔好理佢个名😆♦️黑松露薯条🍟啱啱炸起嘅薯条话系正,不过佢个酱系要改良下,太甜同无乜黑松露味,小失望推️ ‼️👍🏻唐扬鱿鱼圈配蛋黄酱呢个正,真系好好味❤️炸得啱啱好,个炸酱唔会太厚,配埋蛋黄酱,完美👍🏻环境系舒适,坐得都舒适,枱面有个藤篮,入边摆晒大人同小朋友嘅餐具,纸巾同小朋友嘅围兜,Very good!👍🏻不过员工工作态度系俾人感觉比较hea🫣除左送餐,你系基本上好难揾到人理你!
♦️安格斯肉眼牛扒配烧肉汁 $328
推‼️👍🏻西班牙风海鲜饭(3人份) $588