2024-09-02 180 浏览
第一次食,感觉装修都几好,门面都唔错,但系冷气太冻,再睇其他食评, 我都几赞成其他人所讲,姐姐可能真系唔知道自己讲嘢会一句<得>埋嚟, 其实,我只系叫姐姐可唔可以教细啲个冷气啲风速,佢就同我讲:我净系识删冷气,唔识较细,但最后佢又真系可以较细风速㖞!!!当然其他人都会同佢有讲有笑, 但系问多一两句就••••!食物质素我只可以用普通同埋特别来形容, 最正常系棉花鸡,芥兰好有心机切开两半,但系实在太多渣,基本上要𡁻好耐,点心拼盘烧卖味道好特别,同一向食开嘅好唔同,唔识形容,唔同一 向食开烧卖的味道,而且不是手剁猪肉,没有口感, 虾饺还可以但较细粒, 可能佢因为要用个细小的蒸笼放下所以要细粒d,豆苗饺叫最正常。
当然其他人都会同佢有讲有笑, 但系问多一两句就••••!

2024-09-02
  • 鲜虾菜苗饺