成个menu最欣赏前菜同甜品前菜4个小点都好好食😋Wine pairing 同 茶叶都好出色鲍鱼面okay, 算几好食海参有啲失望,我以为会系外脆内软同埋会Juicy啲,海参太薄,完全食唔出海参的软糯口感下面旧虾肉亦炸得干左少少,口感较实个汁喷左花雕酒,好食过旧海参冬阴功马友鱼普通,唔算特别夹雪葩有啲fusion特色,几得意嘅,清下味蕾花胶亦做左fusion style, 都特别嘅,但未至于会好回味慢煮大根加流心蛋黄煮得几好,但个人认为调味可以减返少少,咁可以食返大根本身个甜味主菜系羊/牛,煮得都唔错,但调味冇咩特别饭都系普通,炒饭好食啲甜品一流,挞底做得好薄好脆,cream加左茉莉花茶味,茶味清香,个cream打得岩岩好,食得出用左靓茶叶,麝香葡萄好正👍🏻👍🏻Service唔错,但open kitchen真系要好留意hygiene, 尤其是只手掂完口罩应该要洗手或者换手套再掂食材会好啲Overall 算好食的,但性价比一般啦
成个menu最欣赏前菜同甜品
前菜4个小点都好好食😋
Wine pairing 同 茶叶都好出色
鲍鱼面okay, 算几好食
下面旧虾肉亦炸得干左少少,口感较实
个汁喷左花雕酒,好食过旧海参
冬阴功马友鱼普通,唔算特别夹
雪葩有啲fusion特色,几得意嘅,清下味蕾
主菜系羊/牛,煮得都唔错,但调味冇咩特别
饭都系普通,炒饭好食啲
Overall 算好食的,但性价比一般啦

• Mucat