2024-11-26
👧🏻Wodafoodie in Mong Kok 位于旺角希尔顿花园既中菜厅,环境干净开扬,坐得舒适,系同家人朋友相聚既好地方👯♀️ 趁天气凉黎试下佢既地秋冬精致菜肴🦀❄️✨ 🦀大闸蟹(公) $288/只入秋一定食大闸蟹😍呢只江苏既大闸蟹超多膏,清蒸最能食到原汁原味,好鲜甜😋✨ 🐑古法羊腩煲 $478天气冻一定谂起暖笠笠既羊腩煲🔥羊腩炆得软腍无比,肥瘦相间,点埋腐乳酱好下饭😋!连冬菇冬笋枝竹马蹄生菜等配料都索满酱汁入晒味🥰份量够2-3人食,怕冻人士一定要叫呢个,暖胃驱寒👍🏻✨ 🐍花胶五蛇羹 $158/位冬天都系食蛇羹既季节,有行气活血,暖身既作用🔥蛇羹用上五款蛇肉,爽口弹牙有口感🐉仲有花胶、肉丝、木耳丝等材料,好足料😍怕腥可以配上柠檬叶丝、菊花瓣、薄脆等提升鲜味🌼第一次食既我觉得几好食好补身😋✨ 🐼熊猫莲蓉包 $60熊猫造型既蒸包得意到唔舍得食😍莲蓉馅正正常常,卖相满分💯✨ 🍐陈皮炖雪梨 $88/位食完咁多燥热野好适合叫返个陈皮炖雪梨清热润肺,味道酸甜可口,饮完暖笠笠好满足☺️想食大闸蟹既仲可以试下佢地既【鲍鱼燕窝大闸蟹】(两位用)或者【北京填鸭大闸蟹】(六位用)套餐😍期间限定,快d黎试下
✨ 🦀大闸蟹(公) $288/只
✨ 🐑古法羊腩煲 $478
✨ 🐍花胶五蛇羹 $158/位
✨ 🐼熊猫莲蓉包 $60
熊猫造型既蒸包得意到唔舍得食😍莲蓉馅正正常常,卖相满分💯
✨ 🍐陈皮炖雪梨 $88/位
想食大闸蟹既仲可以试下佢地既【鲍鱼燕窝大闸蟹】(两位用)或者【北京填鸭大闸蟹】(六位用)套餐😍期间限定,快d黎试下~!
📍 鹰巢 (旺角)
旺角豉油街2号香港旺角希尔顿花园酒店2楼