2021-11-27
一向我对乳酸乳酪酸奶嘅产品都情有独钟,尤其是系原味😂好多人都会觉得有种唔系几好闻嘅味道… 但我就非常爱💗呢间酸奶饮品店过江龙来自马来西亚,当然会有好多款唔同种类既酸奶拣,最后拣咗火龙果酸奶 $38颜色鲜艳抢眼,啖啖都饮到新鲜火龙果肉,半甜感觉更健康,平时小食水果既我真系好岩💓柠檬茶芝芝奶盖 $38芝芝奶盖我相信大家都试唔小,但柠檬茶就真系…. 老娘可能见识小,今次系第一次见,所以谂都唔谂一定要试试,奶盖芝士味浓又够细滑,绿茶🍵做底茶+柠檬🍋好清新解渴👍🏻👍🏻👍🏻鲜果乳酪 $42我最爱享瘦乳酪系列,乳酪入边加咗燕麦,有咬口得嚟又可帮助肠道蠕动,加上面层有3款鲜果,真系又靓又健康,仲有饱肚感,唔怪得店员极力推介❤️🔥❤️🔥我觉得佢可以当下午茶 或 宵夜甜品都得🍮紫薯开心果热牛奶 $32天气开始冻冻地,好多女士都好养生,会饮返D热饮暖身,除咗成日会听到嘅黑糖姜茶、红枣姜茶之外,热牛奶🥛都系好暖身养生,除咗紫薯开心果🥛,仲有南瓜开心果🥛、红枣合桃🥛、红豆燕麦🥛等等热牛奶
好多人都会觉得有种唔系几好闻嘅味道… 但我就非常爱💗
火龙果酸奶 $38