2024-12-13
《姚姚酸菜鱼》呢间大陆过江龙,新出左片皮鸭之余,而家捞埋香港人醉爱嘅鸡煲🐔今次我哋唔嗌酸菜鱼,嗌鸡煲同埋其他小食😋菌香鸡煲(半只)$198鸡煲份量好足,听职员讲佢哋全部都系即叫即整😯冇放太多酱料,鸡件预先腌制,好入味。睇落应该系炸完再炒,仲有洋葱🧅鲜笋、辣椒等配料🐓麻麻辣辣口水鸡 $98口水鸡咸香味十足,腌得好好,仲有大量芝麻,呢个一食就停唔到😋🌶️藤椒无骨凤爪 $68呢个有醋浸住嘅凤爪,爽爽哋好有口感,仲食到鸡脚根,加埋藤椒油,麻麻辣辣,食到好过瘾🤩而且份量都好多,好高性价比👍🏼🍜传统担担拌面 $68面质有咬口,麻香味好劲,仲有一大堆肉碎搅拌🤤🧋鲜奶红茶冻 $38如果想又食鸡煲又食酸菜鱼嘅话可以嗌佢哋嘅《鸡抱鱼套餐》 ,又有鱼又有鸡煲🐡加配饮品仲有优惠呀!😍餐厅另收加一服务费📍 尖沙咀广东道3-27号 海港城港威商场二楼2307号舖
菌香鸡煲(半只)$198
🐓麻麻辣辣口水鸡 $98
🌶️藤椒无骨凤爪 $68
🍜传统担担拌面 $68
面质有咬口,麻香味好劲,仲有一大堆肉碎搅拌🤤
🧋鲜奶红茶冻 $38
餐厅另收加一服务费