2021-06-25
食完夜晚饭 冇嘢做就去食咗个甜品🍨去到已经21:00 全场full晒 大概等咗15分钟坐低张枱有啲污糟 就问店员可唔可以抹一抹枱点知 佢叫我地自己去攞纸巾 跟住我哋点餐 我喺收银枱等左5分钟 佢都冇行过嚟 并唔系因为佢做紧嘢 而系因为佢食紧饭我哋都知 做饮食行业嘅食饭时间好唔定时 所以等佢食完之后 再叫佢嚟收钱点知佢行咗过嚟 个样极之唔耐烦我问佢: FRUITY FRUITY可唔可以加士多啤梨佢都劲唔耐烦咁样答: 本身已经有 唔需要加跟住第二位店员行过嚟问: 要整啲咩第一位店员极之唔耐烦: 唔知佢 佢哋有排拣呢个服务态度令我极为不满!!😡之后就叫咗两杯乳酪 坐低慢慢食FRUITY FRUITY(左)🫐🍓🥭 $68打卡📸 5/5味道🤤 4.5/5价钱💰4/5推介👅 4.5/5话明系FRUITY FRUITY 即系全杯都系生果(芒果 士多啤梨 蓝苺 仲有大大片蜜瓜!)坦白讲佢嘅用料非常十足 全部都大大嚿 啖啖肉🥭🍓🫐佢最顶有个士多啤梨味嘅雪芭🍓 酸酸地 带出咗成杯yogurt嘅味道整体来讲 成杯yogurt都好fresh 同佢个名一样好fruity 钟意食生果嘅朋友可以试吓!!😋WILD
去到已经21:00 全场full晒 大概等咗15分钟
打卡📸 5/5
味道🤤 4.5/5
价钱💰4/5
推介👅 4.5/5
最上面有一块菠萝干 虽然系果干 佢唔单止冇化学味仲好重菠萝味!! 闻落仲好香添!!🥰
跟随其后嘅系士多啤梨酱 同埋荔枝肉 同样地份量都好十足 几乎系啖啖肉
唔辣嘅内层有啲芒果肉同granola 酸味之中夹杂着一甜味 仲有啲脆脆地嘅口感
整体来讲成杯yogurt偏酸 但系无论系味道嘅层次定系口感上 都系大推!!😚😚
不过都系果句无论食物几好食都好 服务态度同埋质素系好重要嘅
希望佢下次服务态度会好啲啦🥺🥺