2024-05-23 28 浏览
今天同朋友黎试咗一间装修同样靓,有著日本特色,环境舒服嘅餐厅 — 里木寿司,位置喺尖沙咀,真系好方便,种类丰富到你一定觉得好吸引✨!🌸 ""Omakase Spring Menu"" $1780/一人,每款都好出色。无论系色彩定系口感,都系一流,新鲜无比!💯 🌸 深海池鱼,新鲜,油脂感重,有种爽脆嘅口感,系口内融化,简直系呢度嘅必试之选💚! 🌸 熏樱花木烟关西鲭鱼,真系正到唔得再正🤭,新鲜、肥美,再配搭上啲樱花木烟熏嘅独特味道,独特嘅口感🥰。定必要试嘅!🌸 个烧吞拿鱼面颊肉寿司同北寄贝寿司,配合住新鲜嘅海鲜味,吞拿鱼面颊肉好rare,再烧一烧,d油香味即刻出晒黎!北寄贝,爽口到冇野好讲,你系一定会食得出佢系新鲜野,果种爽甜系真系好好嫁!!!!「里木寿司」嘅食物色香味全都冇得顶,唔试真系会后悔嘅!

「里木寿司」嘅食物色香味全都冇得顶,唔试真系会后悔嘅!