2015-01-01 3390 浏览
之前朋友介绍过,咁啱又见到团购有推广,就买左张团购黎试。入到餐厅,发现团购客都会被安排坐于餐厅外围,而正价顾客都被安排入餐厅内厅,呢个安排令我朋友感觉不太舒服…依住团购餐既Menu,我order左西红柿沙津西红柿夹住既芝士比较浓味,无食开不同种类芝士既朋友应该会食唔惯,但for me就ok,加上清清地既三文鱼子沙津,味道一浓一淡平衡返,几好。汤我选择左马豆汤,粒粒磨出黎既马豆蓉非常有口感,除左必然既浓郁马豆味仲有牛肉香味,加上蔬菜同肉粒,整碗汤啖啖都有咬口主菜方面拣芝士焗牛脷,牛脷焗得非常淋,入口即溶,脂肪度适中,食哂成碟都唔会腻。最后甜品系苹果批,同我想像中既苹果批唔同,佢似苹果磅蛋糕多D,味道不过不失,但留意,食𠮶时点埋佢伴碟既青苹果酱,酸酸甜甜会好食好多。总括而言,虽然比较浓味,但有机会都会再帮衬。
之前朋友介绍过,咁啱又见到团购有推广,就买左张团购黎试。
依住团购餐既Menu,我order左西红柿沙津
乌克兰西红柿沙津

苹果批

总括而言,虽然比较浓味,但有机会都会再帮衬。
用餐优惠
团购