餐厅: 四川重口味
资讯:

2022-10-04 30 浏览
今日想食辣,去左附近一间川菜餐厅,平时买开佢啲酸辣粉觉得几好,今日第一次坐低食。.🔹酸菜鲈鱼🔹好大盘,鱼片份量都多,鲈鱼爽口得黎唔会有泥味同腥味。汤头咸淡适中,亦唔会好油腻,叫左小辣,辣度刚刚好。垫底有薯粉,几烟韧。.🔹浓汤云吞鸡🔹云吞份量多,亦大大粒,入面虾肉系弹牙既。鸡肉嫩滑,鲜甜汤底我都忍唔住饮左好几碗,CP 值高既一道菜。.🔹大盘莲藕🔹非常好食,莲藕好爽脆,仲有好多脆脆既五花肉,调味都几重口味,送饭食一流,而且好有镬气,推介~.餐厅属于街坊价钱,味道都好地道,份量又好足,难怪成日爆场。.📍 四川重口味 (土瓜湾)土瓜湾北帝街26A号地舖...

🔹酸菜鲈鱼🔹

🔹浓汤云吞鸡🔹

🔹大盘莲藕🔹

餐厅属于街坊价钱,味道都好地道,份量又好足,难怪成日爆场。
📍 四川重口味 (土瓜湾)
土瓜湾北帝街26A号地舖