餐厅: 鹿苑粉麵餐廳
资讯:

2013-08-27 134 浏览
细个时间中嚟食,但当时仲未识分咩叫好嘢,而家食返真系有少少想揼心口。佢嘅食品质素其实普普通通啦,例如牛杂咁样都OK嘅,唔系难食,但点解我要畀个喊呢?就系因为佢个汤浓到呀妈都唔认得,每次都涸喉加头痛,而我食完味精系会头痛嘅,所以各位客倌自己参透下啦……唔系有时屋企人想食我真系唔会再去。不过咁,佢𠮶度嘅云吞系做得唔错嘅,但唔系巨型云吞,但有大地鱼香味,亦都有猪肉香,唔系全粒都系虾虾虾,间中我都会去买打生云吞嘅。
细个时间中嚟食,但当时仲未识分咩叫好嘢,
而家食返真系有少少想揼心口。

佢嘅食品质素其实普普通通啦,
例如牛杂咁样都OK嘅,
唔系难食,
但点解我要畀个喊呢?
就系因为佢个汤浓到呀妈都唔认得,
每次都涸喉加头痛,
而我食完味精系会头痛嘅,
所以各位客倌自己参透下啦……
唔系有时屋企人想食我真系唔会再去。

不过咁,
佢𠮶度嘅云吞系做得唔错嘅,
但唔系巨型云吞,但有大地鱼香味,
亦都有猪肉香,唔系全粒都系虾虾虾,
间中我都会去买打生云吞嘅。
题外话/补充资料: 唔知系咪生意冇咁好定系老板决心要改革喇, 以前佢哋成班都好串,有啲伙记态度差到好似撩交打咁, 落单又求求其其,又要催你,又呼呼喝喝, 摆低碗嘢又弹啲汤出嚟,对啲客评头品足, 试过有个客走咗就即刻讲𠮶个客个样点点点点, 收钱多谢都冇声好似老奉咁, 佢找钱俾我我讲声唔该,都反问返自己做咩要对佢咁好礼貌, 呢啲咁嘅员工同管理系咪有病架? 不过咁,始终系过咗去嘅事,最近都有改善 由细帮衬到而家都唔希望佢执嘅, 希望逐样改善,越做越好啦。