2017-01-14
记得半年前朋友介绍左呢间餐厅比我,我食左一次觉得好好食事隔半年,再番黎食,质素依然冇变,真心正!餐厅会根据你Order既食物而安排上菜次序,等你可以先食小食,再食主菜,保证你唔会食到中段就饱左,食唔到其他野!餐厅9点后仲有live band睇,听住歌食饭真系好有feel呢!镬仔麻辣西班牙黑毛猪粒呢个小食认真惹味,调味方面落左好多花椒八角落去,令啲黑毛猪粒食落够哂麻黑毛猪粒除左麻之外,仲好腍食埋啲配菜例如洋葱,青椒等,吸哂啲麻辣味道,真系好惹味呀!黑松露野菌露笋天使面平时出街比较小食到天使面,面质好弹牙,软硬程度刚刚好黑松露味超级香浓,火箭菜同露笋都爽口,而野菌既总类都好多,爱菌既朋友就岩哂啦!Ham Pizza 呢个pizza上面用左好多cheese, ham同火箭菜整成Mozzarella Cheese可以做出强劲拉丝效果而ham带小小咸香味pizza底又劲脆,整体好好味!烧德国咸猪手上次食过呢个猪手留下非常深刻既印象,因为真系好好味今次当然要叫多次黎食啦~水准冇变,依然高质! 猪手烧到外皮脆卜卜,而入面既肉质仲系腍滑最正既系佢既胶质仲保持住系猪手入面,食食下会feel到个咀好似有胶
事隔半年,再番黎食,质素依然冇变,真心正! 餐厅会根据你Order既食物而安排上菜次序,等你可以先食小食,再食主菜,保证你唔会食到中段就饱左,食唔到其他野!
镬仔麻辣西班牙黑毛猪粒 呢个小食认真惹味,调味方面落左好多花椒八角落去,令啲黑毛猪粒食落够哂麻
黑毛猪粒除左麻之外,仲好腍 食埋啲配菜例如洋葱,青椒等,吸哂啲麻辣味道,真系好惹味呀!
黑松露野菌露笋天使面 平时出街比较小食到天使面,面质好弹牙,软硬程度刚刚好 黑松露味超级香浓,火箭菜同露笋都爽口,而野菌既总类都好多,爱菌既朋友就岩哂啦!
Mozzarella Cheese可以做出强劲拉丝效果 而ham带小小咸香味
pizza底又劲脆,整体好好味!
烧德国咸猪手 上次食过呢个猪手留下非常深刻既印象,因为真系好好味
今次当然要叫多次黎食啦~
最正既系佢既胶质仲保持住系猪手入面,食食下会feel到个咀好似有胶质咁,好多骨胶原呀!