2024-08-04
之前喺大坑食过呢间之后觉得好好食 尤其系佢个薯条!🍟 但之后佢竟然执左好sad🥲🥲 好挂住佢个薯条 佢而家喺铜锣湾开返一定要返黎食✨Tang Hai Fries $88黎到呢度一定要叫呢个薯条😆😆 少少辣 配埋𠮶个高菜咸咸个味道好好🤤🤤 而且外脆内软 就算食完会爆疮都值✨Bak Kut Teh Risotto $158用肉骨茶黎做意大利饭都系第一次见🤔 紧系要试试佢 个饭食落就冇乜肉骨茶味 值就有啲甜甜地 有啲似焦糖咁嘅味咁🤔 而啲肉就好有肉骨茶𠮶啲药材味 都好好食👍🏻✨Top Blade Slices $98佢个镇江醋味超浓 蒜泥味我就觉得可以再重啲 因为而家个醋味好似太出 同埋我个人钟意食蒜😝😝😝🍺Lotus Eater 200ml $65有花果嘅香味 几好饮👍🏻🍺Hong Kong Black 500ml $65好似有啲咖啡味咁 麦味重啲总括黎讲啲野食都好好食😆 好开心佢重开返🤩🤩🤩 我地坐bar 枱位唔算太舒服 但两个人倾下计就都ok味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$260(包括+1)✅再帮衬
✨Tang Hai Fries $88
味道❤️❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️💔
💰晚餐人均~$260(包括+1)
✅再帮衬