2020-04-20 297 浏览
平时行经见到都要排队,有次冇乜人就入去噜~ 餐厅主要食牛扒🥩 + all you can eat fries🍟 餐牌选择唔多,得3款牛扒🐃,1款猪鞍🐖同1款burger🍔少选择仲好,冇悬念😌/🥩香草平铁牛扒 $150 大约有五至六嚿,佢已经帮你切好咗🐃,叫medium rare佢都做到,唔会overcook😗 牛扒都重牛味,食得出本身块牛唔差,碟旁放咗盐畀你自己调味🧂~ /🥩黑桃black jack flat iron平铁牛扒(限定) $238呢款比香草牛扒嘅贵唔少,但反而冇香草嘅咁重牛味🥵,牛扒底放咗蜜桃,但两者有啲割裂🤨 唔系特别夹~ 觉得香草又抵又好食😎 推荐呢个多d🤓/🍟 薯条热辣辣新鲜炸起😎 会有店员拎住个兜行嚟问你使唔使fill😌 我fill咗三次😂😂😂 因为真系好好食😗
🥩香草平铁牛扒 $150