2022-08-28 260 浏览
啲嘢好食!特别系甜品同开胃菜🍮而且服务都几Nice几好呢排食咗几间OpenRice嘅评语都几极端但系都觉得唔错,好似呢一间喺太子花墟嘅Fusion cafe/餐厅(?)入到去其实女职员同埋另一位男士都好友善自己拣咗个近水吧枱,但系角落头位,有少少热厨房里面有个人经过,见到即刻帮我开大啲冷气当时人流唔系太多不过都几大要行嚟行去所以我谂如果成间餐厅full 左,对侍应来讲都有啲难度 ,目测只有两位侍应,而且有一个大概7:00就收工开胃菜食咗西班牙羊奶芝士烤提子多士预咗有羊臊味嘅,不嬲都钟意羊奶羊肉只要唔系超级浓味,觉得佢有淡淡嘅羊膻味但系同提子好夹非常配合~平时系唔食提子🍇的我食晒多士虽然细细块但系都分咗三啖先食晒,呢度啲嘢真系靓又好食😋好精致阿根廷草草饲牛西冷薯丝饼绿胡椒奶油汁食咗三成熟。焗薯饼加佢𠮶个奶油汁非常好食!入口软绵绵~三样嘢配合起一齐, 我就食得到仲有血水𠮶啲嘅,三成熟五成熟都OK,所以自己要衡量一下甜品方面,又系睇到我眼花撩乱,最后拣咗 清梨拿破仑,不过反而系三样嘢之中摆盘冇咁靓,平时啲人影到好靓㗎,不过唔影响佢嘅味道质感,脆脆清甜,佢嘅其他主菜同甜品都好吸引但系因为最近要
啲嘢好食!特别系甜品同开胃菜🍮
而且服务都几Nice几好

呢排食咗几间OpenRice嘅评语都几极端

入到去其实女职员同埋另一位男士都好友善

开胃菜食咗
西班牙羊奶芝士烤提子多士
预咗有羊臊味嘅,不嬲都钟意羊奶羊肉
只要唔系超级浓味,觉得佢有淡淡嘅羊膻味
但系同提子好夹非常配合~
平时系唔食提子🍇的我食晒
多士虽然细细块但系都分咗三啖先食晒,
呢度啲嘢真系靓又好食😋好精致

阿根廷草草饲牛西冷薯丝饼绿胡椒奶油汁
食咗三成熟。

佢嘅其他主菜同甜品都好吸引但系因为最近要戒口留返下次先!

巴黎人朱古力,正常,可能我会钟意黑朱古力多啲,可惜唔饮咖啡. 不过会试吓佢啲cocktail

2022-08-22
  • 红枣桂花雪梨拿破仑