2024-11-13 362 浏览
好少写食评,估唔到一写就系写劣评,今日约两点左右系观塘揾野食,醒起琴日系IG睇到个reel, 介绍呢间餐厅,本著一试无妨就去试下啦环境系几靓既,小店经营,见到得一个楼面,坐左入去,都真系等左一阵先俾QR Code 落单,都唔紧要,点左个红虾意粉,南瓜汤,Coffee Tonic, 咁落完后,无几耐店员就话南瓜汤送晒?(大佬,你一碟意粉收成$78, 观塘黎讲绝对唔平,南瓜汤系送,定系个价包埋,两回事黎架😓),好啦,谂住都落左单,唔通起身走咩,又胆粗粗问返个店员,其实无左南瓜汤,有无其他野可以compensate 返我架?无wo ,送完即止! 得,唔紧要,有啲野无下次😒平心而论,野食不过不失,系杯Coffee Tonic可以,不过如果service 做到咁,野食唔系特别出色,收呢个价,同对上个评论一样,唔方做得长😤