2024-12-14
同朋友提早食圣诞大餐,预早庆祝圣诞节🧑🎄店舖已经布置圣诞🎄装饰,准备好迎接圣诞节劲有Christmas party feel, Last Christmas I gave you my ❤️🎶🎵🎶🎵呢间西餐luch 有得割扒,于是就点左10 OZ烧纽西兰肉眼 配 薯条,½ MANO烧春鸡配 薯条,我见到有烧春鸡就毫不犹豫即刻点,中式烧春鸡食得多,呢次食西式烧春鸡,满怀期待纽西兰肉眼扒我简左medium rare (4成熟)一切开块牛扒🥩,粉红肉质,第一啖食落好juicy 一啖接一啖咁食,我建议点海盐🧂来食,超match另外碟烧春鸡上碟时候热辣辣,仲冒烟,热腾腾,好岩冬天食,西式烧鸡满有惊喜,肉质唔韧,软绵绵,最特别系酱汁微辣,一块鸡肉🍗点一点酱汁,令味道即刻升华Chef’s dessert 系Tiramisu,呢杯Tiramisu 好好味,有咖啡酒同rum,第一啖食落口就知Tiramisu 一啲唔简单,味蕾既享受整体用餐满意度好高,食物质素高,环境气氛舒服
整体用餐满意度好高,食物质素高,环境气氛舒服