🥕Signature bowl:6/10 ($75)(本身跟鲜椰子肉🥥同埋仙草🧉,需再另外自选多两样配料)呢份甜品包含多款椰子口味甜品,可以一次过满足椰子fans嘅需要😋😋。卖相方面,椰子布甸同埋仙草望落好弹好滑,非常适合打卡📸📸。椰子布甸🥥好香椰子味,甜度适中,但系有啲水,食落去亦都无想像中咁幼滑(可能系因为无用到乳制品😔)。个椰子冰几重椰子味,甜度都适中,食落去非常解渴😋😋。仙草几弹几滑,但系仙草味就唔算好重而且偏甜。芋泥普普通通,但系就甜左啲啲🤏🏻。🥕coconut latte: 5/10 ($45)虽然店员有主动问我地要唔要少甜,我地亦都答咗需要,但系🙎🏻‍♂️同🙍🏻‍♀️仍然觉得呢杯latte太甜啦🤌🏻🤌🏻🤌🏻。撇取甜度嘅话,呢杯嘢嘅奶味同椰子味都几重。
🥕Signature bowl:6/10 ($75)
(本身跟鲜椰子肉🥥同埋仙草🧉,需再另外自选多两样配料)
signature  bowl

🥕coconut latte: 5/10 ($45)
2023-09-29
signature  bowl