2025-01-28
Sick Burger有2️⃣间分店 今次我哋去咗铜锣湾希云街分店 装修以美式复古风为主🇺🇸餐厅厨房系开放式设计,可以清楚睇到食物制作过程✨我哋嗌咗以下😎: 《Burger combo 套餐》 ✨撚手牛肉汉堡(单层) $93 🍔汉堡即叫即整劲香🍔牛肉厚身肉味非常香浓同juicy,最重要当然系㶶边流心蛋🥚喇❗️睇住流心蛋浆流出嚟真系食欲大增😋Burger应该有既蔬菜洋葱生菜蕃茄🍅同酸瓜都好新鲜好Fresh食起上嚟唔会觉得好干好漏包亦都几松软香脆 🍔 好满足✨鸡肉汉堡 $73超大块炸鸡,炸到到外脆内软,爆多肉汁个 炸鸡仲要系咖喱味好香有特色🍛✨ 金沙黄紫菜薯条(套餐加配+$42)🍟☆ 必叫推介👍👍薯条即叫即炸,好香脆😋每一条薯条都有好重咸蛋黄味 好惹味好邪恶呀😈 ✨薄荷朱古力奶Sick 🤎🤎 (套餐加配+$48)☆ 必叫推介👍👍呢杯真系令我超有惊喜😋鲜薄荷叶同特浓朱古力🍫雪糕打成再加上面头有草莓脆饼同红莓干topping口感超丰富同埋最重要最重要最重要系薄荷朱古力味好浓,薄荷朱古力控一定会钟意😍✨Vita!Sick香芋维他奶Sick 💜💜(单点$58)香芋雪糕、豆腐花再Mix埋维他奶,奶昔上面有
今次我哋去咗铜锣湾希云街分店
装修以美式复古风为主🇺🇸
餐厅厨房系开放式设计,可以清楚睇到食物制作过程✨
我哋嗌咗以下😎:
《Burger combo 套餐》
✨撚手牛肉汉堡(单层) $93 🍔
Burger应该有既蔬菜
洋葱生菜蕃茄🍅同酸瓜都好新鲜好Fresh
食起上嚟唔会觉得好干好漏
包亦都几松软香脆 🍔 好满足
✨鸡肉汉堡 $73
超大块炸鸡,炸到到外脆内软,爆多肉汁
个 炸鸡仲要系咖喱味好香有特色🍛
✨ 金沙黄紫菜薯条(套餐加配+$42)🍟
☆ 必叫推介👍👍
薯条即叫即炸,好香脆😋
每一条薯条都有好重咸蛋黄味 好惹味好邪恶呀😈
呢杯真系令我超有惊喜😋
鲜薄荷叶同特浓朱古力🍫雪糕打成
再加上面头有草莓脆饼同红莓干topping
✨Vita!Sick香芋维他奶Sick 💜💜(单点$58)
香芋雪糕、豆腐花再Mix埋维他奶,奶昔上面有云呢拿cream、Q弹芋圆同脆口的焦糖脆脆,第一啖饮落已经觉得好似食紧香芋雪糕糯米糍咁❗️香芋味劲浓郁💜💜亦都唔会太甜,好好饮👍