家賀屋

Harvest House
家贺屋坐落于铜锣湾闹市🇯🇵此分店开业半年左右,装修具特色,餐枱间够阔落,配上柔和嘅灯光,感觉比一般日本菜居酒屋较高格调✨但价钱原来相当平民化🙌🏻食物种类有好多选择,花多眼乱😍🍣特色寿司-黑松露烟熏帆立贝、柚子风手切本鲔鱼腩蓉,好特别!未试过依种寿司☺️ 以及最喜爱的火炙花之恋,入口即融🤤值得推荐👍🏻🦐特选刺身盛-鱼生系呢度必嗌,每件都厚切🔪够新鲜🐠🦑海苔脆酱鱿鱼-紫菜味炸鱿鱼丝加埋沙律酱七味粉✨好可口热食方面,我哋点咗🐂薄烧牛舌、🐓鸡软骨饺子、🐟盐烧三文鱼鲛🌸月见樱花海老丼-推荐俾钟意食新鲜虾嘅朋友🦐及角切海鲜丼🐟 另外仲有好多有特色的酒精类果汁饮品🍹啱晒我😍 巨峰提子乳酸梳打酒🍇 但系最惊喜嘅系甜品🍑蜜桃雪葩🍨雪葩酿在冰冻的桃中,够晒清新解腻✨叫咗好多嘢食都系$1000度,铜锣湾区嚟讲性价比真系超高🤝 捧住个大肚腩走🤰🏻😂

食物种类有好多选择,花多眼乱😍

🦐特选刺身盛-鱼生系呢度必嗌,每件都厚切🔪够新鲜🐠
🦑海苔脆酱鱿鱼-紫菜味炸鱿鱼丝加埋沙律酱七味粉✨好可口
热食方面,我哋点咗🐂薄烧牛舌、🐓鸡软骨饺子、🐟盐烧三文鱼鲛
🌸月见樱花海老丼-推荐俾钟意食新鲜虾嘅朋友🦐及角切海鲜丼🐟