餐厅: Sake Bar CHU CHU
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
SAKE BAR CHUCHU  系香港相当受欢迎除左会定期举行清酒课程之外亦系香港饮清酒既好地方🍶作为好酒之人 偶尔都想感受下系酒吧饮酒既气氛 食串烧 仲有埋专人帮您配酒 几RELAX☺️除左SIGNATURE既猫猫图案 最抢眼莫过极大既清酒柜新派 老派 熟成酒 Craft Sake好整备时令新款都可以饮得到 大吧枱设计阔落 仲有几张TABLES 坐得比居酒屋更舒服有清酒达人既唎酒师驻场可以安心交比佢地配酒配食90ml一杯 价钱好合理😎食物好高质 炭火串烧 即叫即烧水准一流  🍡仲有唔少酒肴同创意料理 几有惊喜😎当夜食左大量既酒肴串烧 仲饮左唔少好岩配食既清酒 好满足😇💥前菜猫猫造型既沙律最中饼系呢度既特色小食仲有D炸藕片同紫薯蓉😛💥串烧 出品稳定地高质 风味十足🔸厚切牛舌 牛味香浓 好厚身多汁🐮🔸鸡髀肉 呢个必食 极之鲜嫩多汁 好好味😍🔸鸡胸软骨 脆口 鸡油香突出🔸白鳝 外皮又薄又香脆 意料之外既厚肉 依然嫩滑🔸手羽先 整到长一长既鸡翼 好滋味 💥酒肴&料理🔸烧马友一夜干 份量十足 大大条表皮香脆带阵阵咸香 鱼肉嫩滑鲜味😌🔸椒麻海鲜三兄弟当晚野食既MVP 系同两姐妹凉皮联乘有八爪鱼仔
SAKE BAR CHUCHU  系香港相当受欢迎

有八爪鱼仔 鱿鱼粒 份量不少
麻辣风味 非常送酒 一路食到最尾😎
💥清酒
🍶墨廼江 600K 大吟醸原酒
好易饮既 Welcoming drink 轻盈淡丽既感觉 尾韵带微涩
好衬肉类串烧😝

🍶LIBROM 蕃薯糖水
由三位香港女生去日本清酒酒造参与酿造既 Craft sake
有明显姜味 有气糖水既感觉 尾段有番少少酒感
十分有趣既港人口味清酒 一定要试☺️