🪞Layback Cafe & Bar铜锣湾耀华街3号百乐中心17楼今次系二访layback🙆‍♀️食物 环境方面都越嚟越高质! 系闹市入面难得可以静静同朋友chill吓 倾吓计嘅好地方🌬️睇得出每个角落嘅设计都好有心思 员工之间嘅互动都好和谐 令人感觉好舒服~𓌉◯𓇋 浓缩野菌松露扁葱粉Espresso Funghi Truffle Linguine $108酱汁嘅texture好creamy 食落唔会好腻 感觉啱啱好 面量都好大份! 𓌉◯𓇋 罗勒青酱大虾扁葱粉 Lemon Basil Pesto Linguine $118口味好refreshing! 大虾新鲜 肥美 好满足 加埋面头嘅花生粒亦好夹𓌉◯𓇋 南瓜汤Lunch set包埋嘅餐汤 味道唔系特别浓郁 但甜甜地好易入口𓌉◯𓇋 黑松露可乐饼 Truffle Croquette $58摆盘有惊喜 外层金黄酥脆 内层满满嘅馅料 系好开胃嘅小食𓌉◯𓇋 London Fog (Earl Grey Latte) $48𓌉◯𓇋 Nishimura Houjicha Latte $48🜲 切饼费 $50自己带咗蛋糕为朋友庆祝生日🧁ྀིྀིྀིྀིྀ
🪞Layback Cafe & Bar
铜锣湾耀华街3号百乐中心17楼

𓌉◯𓇋 浓缩野菌松露扁葱粉

𓌉◯𓇋 罗勒青酱大虾扁葱粉

𓌉◯𓇋 南瓜汤

摆盘有惊喜 外层金黄酥脆 内层满满嘅馅料 系好开胃嘅小食

🜲 切饼费 $50
自己带咗蛋糕为朋友庆祝生日🧁ྀིྀིྀིྀིྀི 店员好有心机摆盘 又唱生日歌同帮忙拍照 气氛开心自在

approx. $220/ppl

食物🤰 ♥ ♥ ♥ ♥ ♡
环境🤰 ♥ ♥ ♥ ♥ ♡
性价比🤰 ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
黑松露可乐饼 Truffle Croquette
浓缩野菌松露扁葱粉 Espresso Funghi Truffle Linguine
London Fog (Earl Grey Latte)