2023-08-11
呢晚嚟咗呢间叫做ocio嘅餐厅食晚饭 ocio原来系西班牙文 解作休闲☺️ 所以餐厅风格都俾人一种好舒适嘅感觉 墙身嘅壁画仲有啲文青风添✌🏻是日餐汤今日系西式嘅杂菜汤🥕 入面仲有芹菜 椰菜等嘅配料 都几多材料喺入面 芝士焗扇贝龙虾汁杂海鲜意大利面呢个扇贝都几吸睛🥰 大大粒嘅嘅扇贝肉配埋佢嘅芝士酱真系好夹 底下嘅意大利面用上浓郁嘅龙虾汁 仲有入面有鱿鱼 虾仔等 意粉几有咬口🍝老虎虾日式咖哩杂海鲜烩饭呢碟几有惊喜🤪 呢个烩饭用上有少少辛辣嘅日式咖哩🍛 冇谂过呢个饭份量有咁多 入面有虾仔同埋鱿鱼等嘅海鲜🦑 入面仲有翠玉瓜嘅爽脆口感 面头两只虎虾烧得好香 而且大大只 虾肉又弹牙🦐 饮品晚餐仲包括一杯$33嘅饮品 其他饮品只需补差价💰 我同友人嗌咗两杯唔洗补钱嘅茶 热香草洋甘菊同埋热茉莉绿茶🍵 几钟意佢只杯 保温效果一流喺呢度可以同友人轻轻松松食吓饭 倾吓计 台与台之间都有返咁上下距离 真系几舒服㗎😎
是日餐汤
芝士焗扇贝龙虾汁杂海鲜意大利面