/ 友义气·酸菜鱼铜锣湾抵食镬气十足小炒同滋味酸菜鱼🥘喺铜锣湾谂唔到食咩嘅时候,就可以去金百利广场睇吓楼上有咩餐厅🤣 原来新开左一间叫做友义气酸菜鱼,除咗有普通小炒菜式之外亦都有招牌菜酸菜鱼👍🏻 餐厅环境阔落,有梳化卡位坐亦都有圆枱,方便一大班朋友或者亲朋好友一切聚会👍🏻今次净系同朋友过嚟吹吓水食个晚饭,所以就唔系嗌咗太多嘢食,不过食物质素都唔错👍🏻🥘 酸菜鱼 $238 (标准,小辣)因为只有两个人食所以嗌咗标准size,适合二至三人分享。唔好睇佢只系标准size,但系佢成盘酸菜鱼仲有好多配菜,有宽粉、金菇、芽菜、茼蒿🥰味道都几够酸而且啲鱼冇骨,食落都唔算话好辣👍🏻🥘友义气.黄金虾 $125除咗酸菜鱼之外我哋都嗌咗一个炒𩠌分享,炸过嘅黄金虾可以连皮食,外层包满晒咸蛋黄酱,份量都几多大概有10只虾,食落口啖啖肉又香口👍🏻🍸鲜青柠梳打 $26🍸芒果乳酸 $26冻饮不过不失,不过食酸菜鱼有少少辣,所以一定要解番杯梳打水饮吓👌🏻📍 友义气•酸菜鱼 (铜锣湾)铜锣湾记利佐治街1号金百利广场7楼R3室
/ 友义气·酸菜鱼
铜锣湾抵食镬气十足小炒同滋味酸菜鱼🥘

🥘 酸菜鱼 $238 (标准,小辣)

🥘友义气.黄金虾 $125

🍸鲜青柠梳打 $26
🍸芒果乳酸 $26

📍 友义气•酸菜鱼 (铜锣湾)
铜锣湾记利佐治街1号金百利广场7楼R3室